6. rész: Felföldy Csilla protokoll szakértő összefoglalója - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
6. rész: Felföldy Csilla protokoll szakértő összefoglalója PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Felföldy Csilla   
2011. február 12. szombat, 09:45

 

altA XI. Nemzetközi Protokoll Kongresszus Szervező Bizottság alelnöke,
Valencia, Spanyolország

       
Több éve veszek részt a 15 éve Spanyolországból induló Protokoll Világkongresszuson és elmondhatom, hogy minden évben színes élményekkel és új baráti kapcsolatokkal térek haza.

A budapesti Világkongresszus számomra azonban ennél sokkal többet jelentett, hiszen Kótai Erikával, a Szervező Bizottság elnökével, magam is, mint a Szervező Bizottság alelnöke aktívan vettem részt a Világfórum szervezésében, s büszkén mondhatom el, hogy sikerült egy mind szakmai, mind szervezési szempontból magas színvonalú nemzetközi protokoll találkozót megvalósítanunk.
Magyarországon és a környező országokban is egyedülálló eseménynek ígérkezett, hiszen ebben a régióban eddig még nem került sor ilyen nagyszabású szakmai összejövetelre.
Büszkén mondhatjuk el, hogy 26 ország szakemberei és szakértői látogatták meg hazánkat, s tértek vissza egyedülálló tapasztalatokkal, kapcsolatokkal, valamint a magyar kultúra gazdagságával és vendégszeretetünk melegségével.

Köszönöm szervező társaink, Bakos Ildikó, Kovács Gabi és Lovász Erika önzetlen segítségét, a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete elvi támogatását, és Dr. Vámos Lászlóné, Katika odaadó támogatását.
 

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2011. február 20. vasárnap, 18:59