Esküvői ékszertippek - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Esküvői ékszertippek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szűr Krisztina stylist-oktató   

 

 

 

.

 

Alapvetően az fontos, hogy igazi minőséget válasszunk: a „gagyi” áru nem csak a ruha minőségét rontja le, hanem a fotón sem lesz szép fénye az ékszernek.

 

 

 

 

 

 

.

 

A tipikus, mondhatni klasszikus esküvői ékszer a gyöngy - ez foglalat nélkül a legszebb. Arany vagy színes gyöngyös ékszer a polgári kiskosztümhöz csinos. A modern vagy extravagáns stílushoz igazán feltűnő és trendy darabok is választhatóak. Ugyan a fehér és écru menyasszonyi ruhák kísérője általában ton-in-ton ékszerszett, megbolondíthatjuk színesebb ékszerrel is, amitől romantikus vagy extravagáns hatást érhetünk el. A romantikus stílus kiegészítője lehet még a szövetrózsa vagy olyan retro ékszerdarabok, melyek a romantikus hatást fokozzák. 

 

 

 

 

Strassz Hétköznapi bizsu Extra bizsu

Az ékszer összességében csak annyira legyen hangsúlyos, amennyiben nem nyomja el a ruha stílusát és színét. A komponálás közben kitalálhatjuk, milyen hatást szeretnénk elérni: egy egyszerű ruha decens ékszerezettséggel teljesen más képet mutat, mintha erőteljes díszítéssel azt szeretnénk, ha a kiegészítők „vinnék” a prímet. Mindez tehát egyéniségünktől és koncepciónktól függ. 

 


 

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. június 26. kedd, 11:24