Esküvő - az életünk egyik legemlékezetesebb napja - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Esküvő - az életünk egyik legemlékezetesebb napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr.Vámos Lászlóné - Katalin   

 

,

 

Magyarországon, egy romantikus fekvésű falunak, remek kitörési lehetőség lenne, ha az „esküvők falujává” válna.


„Az esküvők faluja.

Egy halálra ítélt falut mentettek meg elöljárói Spanyolországban. Campillo de Ranas kitörési pontja az esküvő-szervezés, minden infrastrukturális fejlesztést ennek a célnak rendeltek alá. A törpefalu lakossága, a polgármester, a pap, a vendéglősök szívüket-lelküket kiteszik, hogy személyes és maradandó élmény legyen az egybekelés. A falu híre gyorsan terjedt, rövid idő alatt 78 pár kötötte itt össze az életét. Időközben nőtt a lakosok száma is, és harminc év után újra megnyitották a falu korábban bezárt iskoláját.”
Ez az ötlet a Haszon Magazin 2008. jul-aug.számában  volt olvasható.

A spanyolországi példa alapján, nem lehetne Magyarországon is megvalósítani egy romantikus fekvésű falunak azt, hogy az „esküvők faluja legyen?

Sokunk életében elérkezik a várva – várt nagy esemény, az esküvő, amit szeretnének felejthetetlenné tenni. Számos házasodni készülőnek okoz fejtörést, hogy vajon hogyan fogjon hozzá a nevezetes nap megszervezéséhez.
Az esküvő mindenki életében egy különleges alkalom. Legyen olyan, mint amilyennek megálmodta: gyönyörű ruhában, jó hangulatban és szép helyszínen mondhassa ki a boldogító „igent”.

Az információs sztrádán sokféle helyszín található a fővárosban és vidéken egyaránt. Legutóbb a Prónay-kastélyban jártam Alsópetényben, amely óriási parkjával nagyon szép helyszínt ad az esküvő megrendezéséhez. 

Fotók:  

, , 

,, 

. ,

Prónay Kastély ,
 

A menyasszonynak és a vőlegénynek sokféle ötletet ad Szűr Krisztina stylist-oktató az esküvői ruhák, cipők, frizurák, fejdíszek, ékszerek viselésére vonatkozóan, amit érdemes áttanulmányozni, elolvasni. 

 

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. július 06. péntek, 08:29