2. rész.Hány tagú a zenekar? - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
2. rész.Hány tagú a zenekar? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Az interjút készítette dr. Vámos Lászlóné - Katalin Fotó: Novák József   
2012. október 27. szombat, 11:59

Novák Anikó

Ön – többek között – a Leopold Mozart Zeneiskola tanára, nyelvész, Takáts Róbert zeneszerző, ütőhangszeres tanár és kamaraművész, az Operett-Musical Színház előadóművésze.

 

Az Önök által előadott szimfonikus művek hallgatása közben arra gondoltam, hogy az Ön zenéje derűs és vidám, míg Takáts Róbert zenéi a szív mélyén érintik meg az embert. Kitűnő egységet képeznek a szerzeményeikkel. Kérdésem az lenne, hogy kik alkotják a zenekart?  Kik a tagjai?

A 19 fős zenekar tagjai zeneszerető, lelkes muzsikusok. Legtöbbjük előadóművész és kiváló zenetanár is egy személyben. Mindannyian saját örömükre vesznek részt a produkciókban és a zenekari munkában.


Takáts Róberttel indonéz zenét is játszottunk, fontos tudni, hogy ez jelentősen különbözik az indiai zenétől. Azonban mindkettő nagyon szép és igen mélytartalmú.

Takáts Róbert - fotó: Kurucz Erika
A koncerteken elhangzó, különböző karakterű zenék lényege a zenekar stílusáról leírtakkal összhangban, hogy természetes derűt és felszabadultságot adjanak. A darabok hangulata ennek folytán vidám, örömöt sugárzó, elgondolkodtató, felemelő.
Fotó: Kurucz Erika
 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. október 30. kedd, 13:41