3.rész.Hol tartják rendszeresen a koncerteket? Mi az ars poeticája Novák Anikónak? - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
3.rész.Hol tartják rendszeresen a koncerteket? Mi az ars poeticája Novák Anikónak? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Interjút készítette dr.Vámos Lászlóné - Katalin Fotó: Kiss József   
2012. október 27. szombat, 11:54

Színpadkép - fotó: Kiss József

 

Koncertjeink helyszíne jelenleg a Szent Margit Gimnázium díszterme. A klasszikus hangszerek is külön-külön vannak hangosítva, ami különleges hangzásvilágot teremt ebben a szép környezetben.

 

 

A visszajelzésekből azt a következtetést vontunk le, hogy koncertjeink olyan belső élmény forrásai, amelyből bármikor erőt meríthetnek az emberek.


A zenekar egyik legfőbb ereje a zene és a csapat légköre. Az örömteli zenélés mellett az a szándékunk, hogy a produkció eltartsa magát, vagyis hogy a koncertek bevételéből fedezhessük az estek költségeit.


Szívesen veszünk részt fesztiválokon is, hogy minél szélesebb körben megismerhessék az emberek a zenéinket és hogy együtt örülhessünk.

Mindnyájunk nevében kívánom elmondani, hogy szeretjük a hangokat és a zenét. Szeretnénk és kívánjuk, hogy aki hallja a zenénket, ugyanazt az örömöt és derűt, felszabadultságot, szabadságot és élményeket megélhesse, mint amit mi szoktunk, amikor zenélünk, gyakorlunk, vagy hallgatjuk a zenét. Olyan élményt szeretnénk, ami a zenész, a zeneszerző és a közönség közös öröme, és aminek a derűje áthatja a mindennapokat.

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. október 30. kedd, 13:42