Üzleti ebéd vagy vacsora szervezése |
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin | |||
2009. július 06. hétfő, 20:32 | |||
Az üzleti élet, a cég rangja, hírneve megkívánja, hogy a magyar és külföldi üzleti-, hivatali partnert színvonalas vendéglátásban részesítsük. Az oldottabb hangulatban, fehér asztal mellett folytatott megbeszélések elősegítik az üzleti-, hivatali életben eddig elért eredmények növelését is. Bár ez anyagi befektetést jelent, de távlatilag megtérül. Vajon mi a feladata a szervezőnek az ilyen típusú rendezvényeknél?
Ime a menü: Összefoglalva:
Az üzleti ebéd vagy vacsora szervezéséhez némi gasztronómiai és szervezési ismeretekre van szükség. - mennyi pénzösszeggel rendelkezünk - milyen nemzetiségűek a vendégek - van-e köztük vegetáriánus vagy kóser étkező - mennyi a létszámuk - válasszunk éttermet - szükségünk van-e külön teremre - hogyan fogjuk ültetni a vendégeket - írjunk megrendelőlevelet - hogyan történik a számla kifizetése / átutalás, készpénzfizetés, bankkártya stb. / - legyen helyismeretünk - étlapról fognak választani a vendégek, vagy - menüajánlatot kérünk - segítsük a vendéget az étel kiválasztásában - az étkezéshez mennyi idő áll rendelkezésre, ezt közölni kell a felszolgálókkal - ki fogja aláírni a cég nevében a számlát - a számla összegének határidőre történő átutalása
|
|||
Módosítás dátuma: 2010. március 18. csütörtök, 15:56 |