Szűr Krisztina: Stylist kézikönyv - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Szűr Krisztina: Stylist kézikönyv PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin   
2009. szeptember 13. vasárnap, 21:11

49284.jpgHogy miről szól a könyv? Szűr Krisztina könyve lényegében minden olyan kérdésre kitér, melyek fontosak lehetnek egy kreatív szakmában dolgozó ember számára.

A témák között olyanok szerepelnek, mint viselet- és művészettörténet, fotózás, smink és frizura, protokoll, anyagismeret, boltberendezés és kommunikáció, hogy csak néhány témát említsünk. Lényegében minden olyan kérdésre kitér a könyv, melyek fontosak lehetnek egy kreatív szakmában dolgozó ember számára.

 


A könyv másik hatalmas anyagát a különböző felső- és alsó
ruházati, illetve kiegészítőket felvonultató színes áttekintés alkotja. Ez a rész a laikusok számára is közérthetően, történelmi áttekintést adva is szól a különböző trendekről és trükköket, háttérinformációkat is elárul a divat világából. Egy külön fejezet a színelméletnek szenteltünk, mely átlagemberek és tanácsadók számára is biztosan tanulságul szolgál.

A szórakozást a lényegre törő, élvezetes stílus és a soha nem látott képi megjelenítés biztosítja. A kb. összesen 1000 oldalas könyv a jobb forgathatóság érdekében két kötetben jelenik meg: az öltözékek és kiegészítők, szépségápolás, valamint színelmélet 2006 telén jelent meg egy kötetben, míg a második, szakmai-elméleti rész 2007-ben lesz kapható.b_300_160_16777215_0___images_stories_stylist_stylist-fedlap.jpeg


Szűr Krisztina: Stylist kézikönyv, Regun Press Kiadó.

scroll back to top