Randi Premier 3. - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Randi Premier 3. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szűr Krisztina www.woldofstyle.hu   
2010. március 15. hétfő, 20:29

 

altMit vár a nő a randitól?


Humor            78%
Udvariasság        65%
Hallgasson meg        58%
Jólöltözöttség        45%
Visszafogottság        38%

Aki hetek múlva bukkan fel a homályból, azt elfelejthetjük. Csak a telefonkönyvében lapozott, és beugró szórakozást keres. Már eltelt két-három nap, és nem csöng a telefon? Lehet, hogy több nővel is randizik, és más nyerte a „felvételi beszélgetést”. Mégis Ön tetszik neki? Gyakran a randi után az uraknak vagy nincs merszük jelentkezni, és addig „molyolnak”, míg annyi idő eltelik, hogy „nincs pofájuk” jelentkezni, vagy valóban nincs ideje az uraságnak, és halogatja a hívást, míg nyugodtan tud beszélni. Ne felejtsük, ő is zavarban van: egy randi után még mindig keresi a megfelelő formát és a szavakat. Sokan pont ezért csak SMS-t küldenek. Ha nagyon tetszik az úr, akkor persze van egy jó tipp: ha nem jelentkezik rögtön, két nap után még rátelefonálhatunk vagy SMS-ezhetünk, megköszönni a szép estét. Telefonban vagy SMS-ben is röviden mesélhetünk röviden az elmúlt napról, ami nagyon nyüzsgős volt. (Ezzel jelezzük egyszersmind, hogy tudjuk, neki is sok dolga van.) Ez egy megfelelő felütés, esély lehet neki is, ami oldja a gátlásait. De ne mondjunk többet! A „mikor látlak” legyen tabu. Éppen elég kártyát osztottunk neki! Ha ennek ellenére nem telefonál, akkor félreértettünk valamit, lapozzunk.

Mi a következő lépés? Újra találkoznak. Az urak szeretik, ha a hölgy elárulja, ő mit szeretne csinálni. Különben is kényelmesek, örömmel veszik, ha más tervezi meg a randit. (Persze a kérlelhetetlen odarendelés nem ide tartozik.) Lehetőleg javasoljon valamiféle, az első randitól teljesen eltérő szórakozást. Tesztelje az uraságot. Ha moziban voltak, menjenek sétálni. Ha étteremben, most jöhet egy múzeum. Persze ha az uraság sétálni menne állandóan, az azt jelenti, nem akar, vagy nem tud áldozni az udvarlásra. Minél többfajta környezetben látja, annál jobban kiderül, miféle. Tud-e viselkedni? Van-e ruhatára? Művelt-e, sokoldalú, hasonló-e az érdeklődési körük? Az első randikat ne használja fel lovagi szolgálatokra: sem a csöpögő csap megjavítása, sem a nehéz komód fuvarozása nem az ő dolga egyelőre. Egyelőre a családi és baráti körtől is tartsa távol - furcsa az is, ha ő vonná be Önt!
Mi lehet a hölgy stratégiája, ha meg akarja nyerni az urat magának? Figyeljen oda. Kérdezzen vissza: már jobban van a nagymamád? (A gondoskodás az egyik legfontosabb dolog!) Hallgassa figyelemmel az élménybeszámolókat. Ne nyavalyogjon, és ne panaszkodjon, legyen jókedvű! (A mosolygós, magával ragadó nő a befutó.) Némi humor győzelmet hozhat! Persze ha rossz kedve van, ne legyen megjátszós - ehhez joga van, és ha pont most találkoznak, ez lehet alkalom arra is, hogy kiderüljön, mennyire együttérző a férfi. És még egy tipp: nyugodtan érjen hozzá a kezéhez, és üljön szorosan mellé. Nézzen a szemébe, mosolyogjon rá. Hadd kapjon étvágyat! (Arcsimogatás és fogdosás persze kizárva. Neki se hagyja, kivéve, ha egyéjszakás kalandra vágyik.)
Ha már testiség: à propos szex, felmérések szerint a párok hetente háromszor találkoznak átlagban, és az ötödik randin mennek ágyba. Az urak azt állítják, a komolyabb kapcsolat lehetőségét nem szúrnák el szex-szel. Ők sem szeretnék, ha azonnal az ágyban kötnének ki az első két randi után, mert a könnyű nőcske mással is megteszi ugyanezt. Persze, ha felveti az úr, hogy önnél aludna, mert közelebb van a munkahelyéhez, vagy ha felhívja magához kávézni, álnaivan ezt ne értse félre, nem barátkozásról van szó – az úr pontosan AZT akarja.


 

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2011. február 06. vasárnap, 08:42