Fiatalosabb, lágyabb, szexisebb - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Fiatalosabb, lágyabb, szexisebb PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lyn de Gara, Forrás: www.lyndegara.hu   

 

55637.jpgAranka unta már az évek óta változatlan külsejét, soha életében nem viselt sminket, úgy érezte, most jött el az ideje, hogy változtasson külsején és tanácstalan volt a megújhodást illetően.

Ezért kereste fel Lyn de Garát. Sminktrükköket szeretett volna megtanulni, amivel új imidzsét megalapozza és nyilvánvalóvá teszi.

 

 

 

b_300_160_16777215_0___images_stories_fiatalosabb_aranka_tanfolyam_elott_k.jpeg

 

Aranka sminkelésénél a legnagyobb kihívást talán a világos, finom bőrrel kontrasztban álló szem alatti sötét karikák és szem körüli szarkalábak, ráncok jelentették. Krémes állagú alapozót vittem fel az arcra egy kis szivaccsal, amivel egy lágyabb hatású, ugyanakkor precíz takarást értem el, különösen a szem alatti karikák helyén. Az egészet porpúderrel rögzítettem.

Mivel szemünk az idő múlásával egyre kisebbnek tűnik, színe fakóbb lesz, szemhéjunk pedig kevésbé feszes, ezért a szem erőteljes sminkelését mindenképpen hanyagolni kell, az ugyanis csak ráirányítja a figyelmet a karikákra vagy "megül" a ráncokban. Érdemes szemhéjpúderből, szemceruzából egy árnyalattal világosabbat választani, és jobb, ha kerüljük a tust, illetve a kemény, erőteljes színeket. Modellünk esetében a cél a szem nagyobbá tétele volt, sőt egy kicsit meg is kellett "emelni".

 

b_300_160_16777215_0___images_stories_fiatalosabb_aranka_tanfolyam_utan_1_k.jpeg

 Vékony, szomorkás hangulatú, lefelé ívelő szemöldököt kellett rendbe tenni. Világosbarna szemöldökceruza segítségével vonalát felfelé ívelőnek rajzoltam, és egy picit megvastagítottam. Ezt követően a szemhéj egészére selymes világos pink árnyalatú szemfestéket tettem.

Aranka szempillájának tövét fekete szemceruzával kihúztam, majd egy picit elkentem, hogy a szempillák dúsabbnak tűnjenek. Az alsó pillák tövénél elég volt csak az egyiküknél alkalmazni a kihúzós-elkenős a trükköt, a szem formája így is ragyogóan érvényesült. Végül a szempillákat fekete színű, egyszerre göndörítő és dúsító hatású szempillaspirállal festettem ki, így értem el, hogy a szem ragyogjon és méltó hangsúlyt kapjon.

Barnás-pink árnyalatú pirosítót tettem az arccsontra egy egészséges, ragyogó hatás kedvéért. A rúzsnak is kulcsszerepe van a fiatalos megjelenésben, hiszen szánk színe az idő előrehaladtával fakóbbá válik, vonala keskenyebb lesz. Kerüljük a sötét rúzst, ami vékonyít, és használjunk inkább selyemfényű rúzst a száraz hatású matt helyett Arankának hússzínű szájkontúrral rajzoltam meg a száj kívánt vonalát, majd dúsító hatású pasztell pink árnyalatú szájfénnyel rúzsoztam ki.

 

b_300_160_16777215_0___images_stories_fiatalosabb_aranka_tanfolyam_utan_2_k.jpeg


Aranka sötét, rövid hajának csak tartást és formát kellett adni, erre a hajhab és hajspray alkalmazása tökéletesnek bizonyult.

Ami a ruházatot illeti - mivel Aranka apró termetű - fiatalos anyagokból készült ragyogó színű, életteli ruhadarabokat ajánlottam alakja kihangsúlyozásához.

Hogy megörökítsük a csodás új külsőt, Aranka előszeretettel pózolt a fotóra és bújt bele különböző kiegészítőkbe.

Aranka: "Nem is gondolja az ember, hogy mi mindent tud magából kihozni! A sok jó tanács után egész más néz vissza a tükörből."

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2009. július 19. vasárnap, 10:45