Üzleti protokoll CD - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Üzleti protokoll CD PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin   
2009. szeptember 16. szerda, 19:08

 

altA rendszerváltást követően, a gazdasági élet fellendülésével az üzleti életben mindennapos, alapvető elvárássá vált a magas fokú viselkedéskultúra ismerete. Az etikett és a protokoll ismeretének hiánya komoly hátrányt jelenthet egy üzleti kapcsolatban, ezért a gazdasági élet és a közszféra szereplőinek komoly érdeke fűződik ezen ismeretek megszerzéséhez és gyakorlásához.

 

 

A HVG-ORAC Kiadó gondozásában megjelenő Üzleti Protokoll CD ezen igény kielégítéséhez újfajta eszközökkel kíván segítséget nyújtani. Az elsősorban menedzserek, menedzserasszisztensek, rendezvényszervezők, tolmácsok és PR-szakemberek, protokollos munkatársak számára készült CD nemcsak gazdag - szöveget és képes illusztrációkat is tartalmazó - ismeretanyagával, hanem több száz tesztkérdéssel is segítséget kíván nyújtani az illem és a protokoll világában való eligazodáshoz. A mindenki számára értékes tudásanyag felöleli az általános viselkedéskultúra mellett a hivatalos levelezés, az üzleti vendéglátás, az öltözködés és a speciális protokolláris feladatok területét is.
Kiadványunkat ezért ajánljuk a fenti szakterületekre munkatársakat képző iskoláknak, intézményeknek is.

A szerző - dr. Vámos Lászlóné - több mint negyven éven át az igazságügyi tárca munkatársa volt, melyből több mint két évtizedig protokollfőnökként tevékenykedett. A Magyar Protokollosok Klubja, Országos Egyesületnek az alapító tagja és ma már örökös tiszteletbeli elnöke.

Szükséges szoftverkörnyezet: bármely, Java 5 VM futtatására alkalmas operációs rendszer.
HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.
Megrendelését a következő módon juttathatja el Kiadónkhoz:
Postán: HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.
Faxon /36-1/ 349-7600 E-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Interneten: www.hvgorac.hu
Könyvesbolt: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u.2.
Telefon: / 36-1/ 329-2672
Ügyfélszolgálat: /36-1/ 340-2304, 340-2305

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2010. március 29. hétfő, 11:57