Egyre közkedveltebb az a szokás, hogy a nyár szépségét kihasználva az üzleti barátokat, partnereket ünnepélyes keretek között, de rendhagyó módon látják vendégül.
Szinte bárhol felállítható egy nagy, fehér, tetszetős sátor. A vendégeket hostessek sorfala fogadja. Színesíteni lehet a vendégfogadást például azzal, hogy a sátor közelében huszárruhába öltözött katona harsonával jelzi a vendégek érkezését.
Amikor a vendég belép a sátorba, gyönyörű látványban van része. A hófehér és magas sátorlapok fel vannak díszítve élővirággal, a szépen megterített kerek asztalokat ezüst színű gyertyatartókkal díszítik. Az elegáns pincérek fehér kesztyűt viselnek. Vacsora után még tűzijátékban is gyönyörködhetnek a vendégek.
A program színesíthető még ökörsütéssel is. Próbáltuk megtudni azt, hogy mi a titka a ropogósra sült, kitűnő ízű húsnak. A válasz az volt, hogy a titok a fűszerezésben van, de nem szabad megkérdezni a fűszerek mennyiségét és összetételét, mert az üzleti titok. Annyi megtudható, hogy a kétévesnél fiatalabb ökröt három napig pácolják nyolcféle fűszerrel. A szabadtűzön, a parázson a vasrúdra felszúrt ökröt hét órán keresztül forgatják. Nem töltik meg más hússal, mert az nyers marad. Ha délben akarják feltálalni az ökröt, akkor hajnali négykor kell hozzáfogni a sütéshez. Akinek van kedve és türelme hozzá, süssön ökröt a vendégeknek, ha jól sikerül, biztos nagy sikere lesz.
Módosítás dátuma: 2009. június 28. vasárnap, 18:56