Gondolatok Habsburg Otto keresztény politikus elhunyta alkalmából. - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Gondolatok Habsburg Otto keresztény politikus elhunyta alkalmából. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin   

Elhunyt Habsburg Ottó

 

Mély megrendüléssel olvastuk, mi magyar protokollosok a hírt, hogy Habsburg Ottó úr, a Páneurópai Unió volt elnöke, az Európa Parlament volt alelnöke, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének mentora, visszaadta lelkét Teremtőjének.A részemre dedikált fotót tisztelettel őrzöm.

 

 

 

      A nagyításhoz kattintson a képre!

Névre szóló dedikált fotó Habsburg Ottó kézírásával
Habsburg Ottó a XX.század egyik legnagyobb keresztény politikusa és a modern keresztény politika egyik legnagyobb formátumú képviselője volt.Több mint tizenöt évig voltunk kellemes hivatalos kapcsolatban Habsburg Ottó úrral. Kérésére, Elnök úrnak kellett szólítanunk. Mint az utolsó magyar király és osztrák császár legidősebb fiát, "A hagyományok és a protokoll szerint megillette volna a császári fenség megszólítás".  Ő ezt nem igényelte. Nemcsak az európai egység megteremtésén dolgozott, hanem odafigyelt a protokollos szakemberek   nélkülözhetetlen munkájára is, akik a háttérben dolgozva segítik elő a világ minden táján, a magas beosztásban lévő vezetők és államfők hivatalos megbeszéléseit, találkozóit.

Jómagam, mint az Egyesület akkori elnöke, több levelet váltottam az általam nagyra becsült Habsburg Ottó úrral. Megtiszteltetés volt számomra, amikor a „Nyolc miniszter volt a főnököm, protokoll a gyakorlatban” című könyvem Előszavát gondolataival és aláírásával látta el.

                     A nagyításhoz kattintson a képekre!

Könyvem előszavát gondolataival és aláírásával látta el. .


 

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2011. augusztus 16. kedd, 19:29