A szivarozás illemtana |
![]() |
![]() |
![]() |
Írta: és fotózta Dr. Vámos Lászlóné - Katalin | |||
2011. január 10. hétfő, 23:04 | |||
.-.-. A szivarozás megkezdése előtt egy éles ollóval, vagy szivarvágóval megvágják a szivar végét, ezzel biztosítják azt, hogy elegendő füst jöjjön ki a nyíláson. A szivart az ajkak közé veszik és nem harapnak rá. Legfeljebb fél percenként szippantanak egyet, élvezik az ízét, az illatát, a szivarozó ember körül úgy tűnik, hogy ilyenkor megszűnik minden.
A szivardohány nagyon erős, ezt nem szokás mellre szívni. A szivarderékon lévő cimke jelzi azt, hogy a szivar honnan való. A fotón látható szivarok Kubából származnak. 2012 januártól zárt térben ezután csak dohánytermék-bemutatókon és a szállodák szivarszobáiban lehet dohányozni, ez utóbbiban étel és ital nem szolgálható fel.
![]()
|
|||
Módosítás dátuma: 2012. július 29. vasárnap, 15:49 |