Szűr Krisztina stylist-oktató munkájának bemutatása - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
Szűr Krisztina stylist-oktató munkájának bemutatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
Szűr Krisztina Stílusos esküvő c. könyvének borítólapja
Az elmúlt időben elég sokat foglalkoztunk weblapomon az esküvői ruhákkal, frizurákkal és minden olyan kérdéssel, amely emlékezetessé teszik a hölgyek és urak életre szóló esküvői eseményét. Szűr Krisztina stylist-oktató által írt esküvői ruhák, frizurák, hajdíszek anyagai sokakat érdekel, és magam is elismeréssel adózom az oktatói-, tervezői és a divatszakmában elért sikerei iránt.  Magam is tanítottam az általa szervezett magas színvonalú tanfolyamokon, hosszú évek óta kísérem figyelemmel publicisztikai tevékenységét, így a korrekt szakmai kapcsolatunk alapján jó szívvel ajánlom a weblapomon közölt írásait, valamint a saját weblapjain közölt információkat, a www.worldofstyle.hu, amelyen egyéni megrendelőknek szín és stílustanácsadást vállal, továbbá a www.stylistebook.hu. 
 
 
 
 
Közös fotó
 
Nehéz lenne néhány mondatban bemutatni mindazt a sokféle témakört, amelyben jelenleg is tevékenykedik. Ezért az általa közölt információkra hívom fel az olvasó szíves figyelmét, melyből megismerhető az a sokszínűség, amely személyiségének jellemzője.  
 
Szűr Krisztina
 
Divatszakmában végzett munkái:
 
  • 1998-napjainkig átívelően divatcégek marketingje, médiarészvétel koordinálása, fotózás és filmek (dokumentáció, spot), ill. divatbemutatók, ügyfélakciók szervezése. Példák: Liska, Betty Barclay, Escada, Delmod, Rosner, Emporium, Mura, Marks and Spencer, Skála, Triumph, Felina, Anita, Basler, Marlboro, Wilvorst és mások.
  • TV műsorok önálló szerkesztése ill. részvétel: Szív TV, Satelit TV, ATV – divat/stílusmagazinok, riportok divattörténet és protokoll témakörben a médiában
  • Divatlapok, magazinok szakírója, aktív internetes publicista
  • Stylist kézikönyv 1-2 kiadása (2008-9), Stílusos Esküvő online könyv (2009), Divatszótár (2010)
  • Méretes szalon a www.fashionet.hu. Exkluzív örömanya, menyasszonyi és menyecskeruha, valamint férfi alkalmi és business méretes ingek, öltönyök, ill. sok casual és business öltözék galériákba rendezve, a selyemtől a gyapjún át a bőrig!
 
Oktatói munkája :
 
  • Céges workshopok, továbbképzések etikett/protokoll, előadástechnika, konfliktuskezelés, kommunikáció, hivatali öltözködés stb. témakörben
  • Felnőttképzésben egyetemi megbízott oktató (pl. Corvinus, BTK, Tudományos Akadémia, Gyöngyösi KRF)
  • Saját divattervező- és stylist iskola (főiskolai szint) szakmai vezetője, főelőadója
  • Céges előadások, workshopok változatos stílus-témákban, karriertanácsadás, felvételi beszélgetések szimulációja, idegennyelvű kommunikáció
  • A nemzetközi távoktatási rendszer, az ELO számára írt stylist tanfolyami anyagot 
ELO fedőlapja
 
A Stylist kézikönyv mindkét példánya már elfogyott. 
A Stylist kézikönyv mindkét példánya már elfogyott.  A Stylist kézikönyv mindkét példánya már elfogyott.
 
Az e-book alatt átszerkesztve olvashatók a stylist könyvek is. 
 
 

Stylist e-book Divatszótár

 
 
Vannak fiatal hölgyek, akik nem a kölcsönzőből kívánnak esküvői ruhát kölcsönözni, hanem  csináltatni szeretnének a saját ízlésüknek megfelelően. 
Szűr Krisztina ezúton kívánja felhívni az alábbi link alatt olvasható filmre a hölgyek figyelmét, amelyben csodálatos esküvői ruhák láthatók. Ez alkalmas arra, hogy bármely hölgy az elképzelésének és alkatának megfelelő mintát találjon a különleges menyasszonyi ruha elkészíttetéséhez.
A film elején más témáról van szó egy rövid ideig, de néhány percet követően már láthatók a szemet gyönyörködtető menyasszonyi ruhák.  
 
scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. június 02. szombat, 05:29