9. rész. - A meghívott különleges vendégek névsora - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
9. rész. - A meghívott különleges vendégek névsora PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin   
2011. május 15. vasárnap, 06:51
Vendéglista
 
 
Meghívást kapott az Erdélyben élő Gróf Kálnoky Tibor és felesége Anna hercegnő.
 
 
 
 
Károly herceg több birtokot is vásárolt Erdélyben, többször járt a Kálnoky családnál, akikkel jó viszonyt tart fenn, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy II. Erzsébet királynő szépanyja, Rhédey Klaudia is Erdélyből származik. Erdőszentgyörgyön van a sírja.
Gróf Kálnoky Tibor és felesége Anna hercegnő
Anna grófnő az esküvő alkalmából egy művészettörténész és egy selyemfestő által megálmodott ruhában volt.. A toalett elengedhetetlen kelléke pedig egy varázslatos kalap volt. (www.hir24.hu/szines.)
 
A meghívottak között volt még: 
 

David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja és felesége

Paul McCartney, legendás Beatles tagja, akit valószínűleg az ifjú pár egy kis zenélésre is felkért az esküvőnde ami a legfurcsább: Kate húgának számos lakótársa, Kate két ex-barátja és Vilmos herceg hat volt barátnője.

Vendégek
Az esküvő napján csak két hölgy nem kapott meghívót.  Az egyik: Sarah Ferguson, András yorki herceg ex-felesége, akit a „család feketebárányként” a  királynő nem szívesen látott volna az eseményen. Viszont mindkét lánya kapott meghívót. 
A másik: Michelle Obama, az amerikai elnök felesége. Az USA elnökét, Barack Obamát és feleségét májusban várják hivatalos állami látogatásra a Buckingham palotában, ami talán nyújthat számukra némi vigaszt. 
Nem kaptak meghívást Toni Blair és Gordon Brown volt munkáspárti miniszterelnökök sem, állítólag csak ezért, mert nincs lovagi rangjuk, illetve amiatt, mert a hercegi esküvő nem állami esemény, és ezért úgy gondolták, nincs okuk arra, hogy meghívják őket.
scroll back to top