2. rész Modern frizura - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
2. rész Modern frizura PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szűr Krisztina stylist-oktató   

 

Modern frizura

 

A nők bebizonyították, hogy képesek keményen dolgozni, sikert sikerre halmozni.

 

 

 

Az üzletasszonyok esküvőre a modern stílust részesítik előnyben. A modern esküvő mentes a felhajtásoktól, pompától, egy dolog örök - az elegancia.

 

A modern nők rohanó világában nem praktikus a hosszú haj viselete, és ennek kérdése az esküvő kedvéért sem változik. A frizura rövidsége rengeteg spórolt időt jelent az előkészületekben, mert nem kell órákig száradni a búrában, vagy hosszú ideig fésülgetni, míg minden rakoncátlan tincs a helyére kerül! A haj rendezett, de nem művi - rövid bubi vagy félhosszú hajból egyszerű konty is csinos. Egyszerű ruhához sima, nem túl hosszú leengedett haj is megy - a hajat fényspray-vel is fújjuk be, hogy még ápoltabbá és igényesebbé tegyük.  A rövid frizura viszont nem jelenti azt, hogy az ne lenne nőies.

Modern frizura Modern frizura Modern frizura Modern frizura

Egy modern esküvő, mint mondottam mentes a túldíszítettségektől, általában a fátyol sem téma. A fátyol valaha az ártatlanságot szimbolizálta az arán, de manapság az értékek megváltoztak, és jelentését vesztette. Így mint funkcióját vesztett tárgy nélkülözhető a szertartásról. A modern esküvői haj jól beszárított formára fésült némi hajformázó wax vagy krém segítségével tincsezett és a fontos részeket hajlakkal és hajfénnyel emelhetik ki. A modern menyasszony igényeinek megfelel, tartós, könnyen kezelhető, és fiatalos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

scroll back to top
Módosítás dátuma: 2012. április 12. csütörtök, 06:31