18. rész. - A Westminsteri Apátságból kilépve. - www.protokoll-info.hu - Dr. Vámos Lászlóné Protokoll szakértő weboldala
18. rész. - A Westminsteri Apátságból kilépve. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vámos Lászlóné - Katalin   
2011. május 12. csütörtök, 07:35
Buckingham Palota
 
A turisták nagy üdvrivalgással fogadták az Apátságból kilépő hercegi párt.
 
 
 
 
 
 
Az ifjú pár
12.15: Az ifjú pár hintója, majd a királynő hintója - a lovas őrök kíséretében - elhagyta az Apátságot és elindul a Buckingham Palota felé. A menyasszony és a vőlegény az 1902-ben készült State Landau-ban, illetve eső esetén, az üveg hintóban, díszmenetben tértek volna vissza a Buckingham Palotába.
12.30: Az ifjú pár hintója begördül a Buckingham Palotába. 
12.40: A királyi család tagjai, valamint a külföldi királyi családok tagjai megérkeznek a Buckingham Palotába.
12.40-től: Valamennyi vendég megérkezett a Buckingham Palotába a déli fogadásra.
13.25: A Királynő, illetve a mennyasszony és a vőlegény, a családtagok kíséretében, megjelent a Palota erkélyén. Vilmos és Kate az első „hivatalos” csókot a Buckingham-palota erkélyén váltotta, ahová a királyi család házasodó tagjai tradicionálisan kiállnak az ünneplő tömeget köszönteni. A sok turista, a hatalmas tömeg ezt el is várja. Ez megtörtént. 
 
A csók
13.30: A Royal Air Force és a Battle of Britain Memorial Flight díszrepülése pontosan, időben elrepült a Buckingham Palota felett.
Az ifjú házaspár Fotózás az esküvő után Fotózás az esküvő után
A Clarence House által április 30-án közreadott kép, amelyen Cambride hercege és hercegnője, azaz Vilmos, a brit trónörökös elsőszülött fia és felesége Katalin Middleton fotóztatja magát a londoni királyi rezidencia, a Buckingham – palota tróntermében, a Westminster Apátságban tartott esküvője után.
Fotó és Forrás: MTVEPA/Clarence House/ Hugo Burnand. www. Fmh.hu – Nagyítás –Királyi tabló

 

scroll back to top